Unlock Your Impact

Klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Onze digitale strategie helpt jou naar de top.

Laat jij kansen liggen met
jouw online presence?

Als ondernemer, ben jij een expert in jouw vakgebied. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Maar je ziet ook dat je concurrenten voorbij razen met flitsende websites, sprankelende campagnes en een hogere positie in Google. Je weet dat zij hierdoor aanzienlijke omzetten binnenhalen. Maar hoe zorg je ervoor dat jij hun toppositie overneemt? Kom erachter hoe we samen de concurrentie verslaan door middel van de Business Scan.

Play Video

One-stop-shop voor digitaal succes.

Bij greengate geloven we in lange, winstgevende samenwerkingen. Daarom hebben wij een multidiscliplinair team dat jouw bedrijf kan ontzorgen op ieder vlak van digitalisering. Zo kan jij in ieder stadium van je ondernemerschapsreis bij ons terecht. Of het nou gaat om je eerste logo en website of om een complexe applicatie,
we’ve got your back.

Zo gaan wij te werk

Fase 1: Matchmaking
Let's start with why
Voor ieder project kijken we of jouw visie voor je bedrijf overeenkomt met onze waarden. In deze fase stellen we veel lastige vragen, maar zo weet je zeker dat wij altijd de volle 1000% geven om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. En dat we niet bij het eerste zuchtje tegenwind stoppen met trappen. Wij gaan namelijk voor de relaties op de lange termijn. Samen werken aan online groei. Dat is onze passie. Waar je staat met je onderneming maakt ons niet uit. We werken meestal met gevestigde namen maar ook van innovatieve start-ups gaan onze harten sneller kloppen.
Fase 1: Matchmaking
Fase 2: Strategie
Business Scan
Is het een match? Dan bekijken we alle aspecten van jouw business waar wij hulp kunnen bieden; we focussen natuurlijk op jouw specifieke vraag. Maar we gaan desgewenst ook op zoek naar andere bottlenecks. Zo zorgen we er voor dat we resources inzetten op de plekken waar deze de meeste impact maken. Dit doen we door middel van onze eigen business-scan die laat zien waar jouw bedrijf digitaal in uitblinkt en waar jij nog wat hulp kan gebruiken. De scan kijkt naar de gezondheid al jouw marketingkanalen. Van word of mouth tot je SEO ranking. Ook kijken we naar de mogelijke digitalisering van je operations. Alles komt aan bod. Aan de hand van de resultaten stellen we een duidelijke groeistrategie op.
Fase 2: Strategie
Fase 3: Execution
Uitvoering
Je hebt nu een duidelijker beeld van waar je staat en kent je sterktes en zwaktes op het gebied van branding en digitalisering. Tijd om te beginnen aan het daadwerkelijke traject. We stellen een team van creatives en een vast contactpersoon aan. We richten indien van toepassing een dashboard voor je in waar je de KPI's van het traject kan monitoren. Communiceren doen we in onze duidelijke online-omgeving. Tijd voor het tofste gedeelte: de uitvoering.
Fase 3: Execution
Fase 4: Optimizing for success
Evaluatie & optimalisatie
Tijdens het project evalueren we uiteraard onze prestaties. Voor ieder type project hebben we namelijk onze eigen standaard procedures die we constant verbeteren. We bouwen dus aan een interne kennisbank die ervoor zorgt dat jij de leerervaring van honderden andere projecten terugziet in de resultaten. Daarnaast zijn we altijd bezig met praktische cursussen, certificeringen & blijven we onszelf verdiepen in de relevante wetenschappelijke literatuur.
Fase 4: Optimizing for success
0

ondernemers gingen je voor